Diensten

Kwaliteits management systeem

J&S werkt met een “Fabrication Production Control” systeem waarin de onderstaande normen in zijn geïmplementeerd. De traceability kwaliteit en het VGM beleid worden door middel van procedures die wij toeppassen op onze projecten en personeelszaken hier door gewaarborgd.

Het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat is de norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van ons bedrijf.

De NEN-EN 1090-1 & NEN-EN 1090-2 certificering stelt de norm op voor constructies en bordessen die wij fabriceren. Hierin staan de eisen voor het vaststellen van de conformiteit van constructieve onderdelen en de technische eisen voor RVS constructies en bordessen die hierdoor met CE geleverd worden.

Het NEN-EN-ISO 3834-2 certificaat waarborgt de laskwaliteitseisen volgens EN ISO 5817 daarnaast word het laswerk geïnspecteerd door interne lasinspecteurs volgens EN ISO 6520 .

Volgens PED 2014/68/EU worden alle druktoestellen, apparaten en installaties ingedeeld, berekend en gefabriceerd om tot een CE goedgekeurd apparaat of installatie te komen.

Volgens machinerichtlijnen 2006/42/EG worden de apparaten ontworpen, berekend en gefabriceerd.

Het VCA* certificaat geeft aan dat wij in staat zijn om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren en is een krachtig hulpmiddel bij de beheersing van deze risicovolle activiteiten.