Diensten

Kwaliteits management systeem

J&S werkt met een “Fabrication Production Control” systeem waarin de onderstaande normen in zijn geïmplementeerd kan de tracebilaty en de kwaliteit gewaarborgd worden.

Het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat is de norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van ons bedrijf en is van toepassing op engineering, fabricage, montage, revisie en onderhoud aan apparaten en installaties.

De NEN-EN 1090-1 & NEN-EN 1090-2 certificering stelt de norm op voor constructies en bordessen die wij fabriceren. Hierin staan de eisen voor het vaststellen van de conformiteit van constructieve onderdelen en de technische eisen voor RVS constructies en bordessen.

Het NEN-EN-ISO 3834-2 certificaat waarborgt de kwaliteitseisen voor de lassen en materialen en geeft aan dat het aan de gestelde sterkte en laskwaliteitseisen voldoet.

Volgens PED worden alle druktoestellen, apparaten en installaties ingedeeld en berekend.

Volgens machinerichtlijnen worden de apparaten berekend.

Het VCA* certificaat geeft aan dat wij in staat zijn om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren en is een krachtig hulpmiddel bij de beheersing van deze risicovolle activiteiten.